Vuković: Dali smo sve od sebe

Izvor: Beta, 23.Jan.2011, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Dali smo sve od sebe

BEOGRAD, 23. januara 2011. (Beta) - Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković ocenio je u nedelju u Malmeu da je njegov tim na Svetskom prvenstvu u Švedskoj, osim utakmice sa Rumunijom, dao sve od sebe, ali da nije mogao ništa da učini protiv sistema Svetske federacije i neiskustva.

Rukometaši Srbije izgubili su u subotu od domaćina turnira Švedske sa 28:24, u utakmici drugog kola Grupe 2 druge faze takmičenja i izgubili šanse za plasman u polufinale.

"Zadovoljan sam jer mislim da smo, osim utakmice sa Rumunijom, dali sve od sebe. Videćemo još preostale dve, meč sa Poljskom je veliki ispit da pokažemo da li smo promenili shvatanja. Ispali smo iz borbe za medalju, ali lako možemo otići u kanal", rekao je Vuković.

"Nisam zadovoljan koncentracijom u pojedinim momentima, onda kada srce nadvlada glavu. Imali smo situacija kada smo iz prevelike želje šutnuli nerezonski, a bila je bolje da se proigra krilo ili pivotmen. Ne mogu da se ljutim na njih", dodao je on.

Vuković je rekao da je gledao sinoćnji meč Danske i Poljske (28:27) i da smatra da su sudije oštetile Poljake.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udineze pobedio Inter, gol Stankovića

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jan.2011

BEOGRAD, 23. januara 2011. (Beta) - Fudbaleri Udinezea pobedili su na svom terenu posle preokreta Inter sa 3:1, u utakmici 21. kola italijanskog prvenstva. Inter je poveo u 16. minutu golom kapitena reprezentacije Srbije Dejana Stankovića, a Udineze je do pobede došao golovima Kristijana Zapate u 21,...

Nastavak na NaDlanu.com...

SP: Novi poraz Srbije u Švedskoj

Izvor: B92, 23.Jan.2011

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Poljske sa 27:26 (13:12), u drugom kolu druge faze na šampionatu sveta u Švedskoj...Ekipa Veselina Vukovića je ovim porazom ostala na jednom bodu i šestom mestu na tabeli. ..Naš nacionalni tim je sada sveo šanse da se plasira u kvalifikacije za Olimpijske...

Nastavak na B92...

RUKOMETAŠI SRBIJE GLADUJU U ŠVEDSKOJ

Izvor: Kurir, 24.Jan.2011, 09:27

Ni „š„ od švedskog stola! Srpski rukometaši u Švedskoj nisu uspeli da izbore plasman u polufinale i tako se upuste u borbu za medalje, a ukoliko bi se zanemarila lična krivica i razlog tražio na drugoj strani, mogli bismo da okrivimo očajnu hranu u hotelu „Radion blu“. Selektor Veselin...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.