Vukosavljević ostaje u Libanu

Izvor: B92, 17.Okt.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukosavljević ostaje u Libanu

Srpski košarkaš Vladan Vukosavljević ostaje u Libanu i naredne sezone, ali se preselio u Tadamon Zuk sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

30-godišnji centar je prošle sezone nastupao za Šanvil i bio je četvrti strelac lige, sa prosekom od 22,6 poena po meču, i treći skakač, sa 11,3 skoka po utakmici, što je bilo dovoljno za odličan utisak i novi jednogodišnji ugovor u libanskom šampionatu.

Dres Tadamona prošle sezone nosio je Amerikanac Mustafa Šakur, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se vratio u Evroligu, kao član litvanskog Neptunasa. Saigrač Vukosavljevića u Zuku biće nekadašnji NBA košarkaš i član prestižnog univerziteta Severna Karolina Rejšon Teri, koji dolazi iz francuskoj Le Mana.

U libanskom šampionatu takmiči se deset ekipa, a titulu brani Al Rijadi.

Popularni ’Džo’ se trenutno nalazi sa reprezentacijom Bahreina na kvalifikacionom turniru za Azijski šampionat.

Vukosavljević je tokom karijere nastupao je za Crvenu zvezdu, OKK Beograd, Lovćen, Hemofarm, Ostende, Alijagu, Radnički, Politehniku i Šanvil.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PROMENIO KLUB: Džo Vukosavljević ostaje u Libanu

Izvor: Kurir, 17.Okt.2014

30-godišnji centar je prošle sezone nastupao za Šanvil i bio je četvrti strelac lige (22.6) i treći skakač (11.3)..Srpski košarkaš Vladan Vukosavljević ostaje u Libanu i naredne sezone, ali se preselio u Tadamon Zuk sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana...30-godišnji centar je prošle...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.