Vukoičić: Bolji smo pod pritiskom

Izvor: B92, 10.Jun.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: "Bolji smo pod pritiskom"



Trener Hemofarma Vlada Vukoičić izjavio je posle majstorice polufinala plej ofa, u kojoj je vršački tim kao gost pobedio FMP, da se njegova ekipa bolje nosila pod pritiskom "majstorice". "Znao sam posle utakmice u Vršcu da će FMP biti pod velikim pritiskom, i želeo sam da moja ekipa svojom igrom jos više poveća taj pritisak. Ima ovde i emocija, neobično mi je da se u Železniku ja radujem, a domaći tim tuguje, pošto sam ovde proveo 15 godina", rekao je novinarima Vukoičić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vukoičić je rekao i da nije u stanju da priča o finalu zbog jakih emocija, posle pobede nad svojim nekadašnjim klubom.

Trener FMP Slobodan Klipa takođe je ocenio da su se njegovi igrači slomili pod pritiskom očekivanja.

"Pokušali smo da rasteretimo igrače, ali nam to, očigledno, nije uspelo. Za tri poena smo šutirali 4/19, što nikada tako loše nismo radili. Razlog svega toga je bio taj pritisak, koji je bio teško breme", rekao je Klipa.

Klipa je podsetio na još neke odlučujuće utakmice koje je njegov tim izgubio malom razlikom.

"Očigledno je da kao ekipa još nismo sazreli, ali smo dobili jednog vanserijskog igrača kakav je Zoran Erceg", rekao je Klipa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.