Voša se raspucala protiv Bežanije

Izvor: B92, 15.Nov.2011, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša se raspucala protiv Bežanije

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Bežaniju sa 6:2 u prijateljskom meču odigranom u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Novom Sadu.

Golove za Vojvodinu postigli su Ljubinković, Trajković, Jao, Ilić, Škuletić i Abubakar, dok su strelci za goste bili Nedeljković i Lečić sa bele tačke.

Iako su mnogi očekivali da će Bežanija teško namučiti Vojvodinu, početak meča protekao je u znaku člana Prve lige Srbije.

Gosti su poveli preko Nedeljkovića, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlično reagovao na centaršut posle loše reakcije Vojvodine. Ipak, Novosađani su serijom golova Ljubinkovića, Trajkovića i Jaa došli do vođstva od 3:1, pre nego što je Lečić sa penala postavio konačan rezultat prvog poluvremena.

U nastavku, Vojvodina je imala ofanzivu i na kraju je došla do veoma ubedljivog trijumfa golovima Ilića, Škuletića i Abubakara.

Trener Vojvodine Dejan Vukićević istakao je da je zadovoljan igrom svojih izabranika, a da ga posebno raduje igra Ljubinkovića, koji se oporavio od povrede. Ljubinković je odigrao svih 90 minuta u visokom ritmu, postigao gol kakav se retko viđa na našim terenima, asistirao Abubakaru i nad njim su napravljeni jedanaesterac i prekršaj posle kojeg je Trajković postigao gol.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.