Vojvodina smenila trenera

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 14:17

Vojvodina smenila trenera

Radoslav Batak više nije šef stručnog štaba Vojvodine, saopštio je novosadski klub.

Bio je ovo drugi mandat za Bataka, ali završio se slično kao i prvi (2017), kada je takođe bio smenjen posle manje od godinu dana.

"Lale" su eliminisane od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu konferencije, dok su u prva dva kola pretrpele poraz od beogradskih "večitih".

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora šef stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štaba Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti.

Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Radoslavu Bataku na saradnji i svemu što je učinio za naš klub u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine.

Radoslav Batak je sa Vojvodinom zauzeo peto mesto u prošloj sezoni, čime je obezbedio 'staroj dami' plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Ekipa je sa njim na čelu bila deo istorijskog niza bez prvenstvenih poraza na 'Karađorđu', koji je započeo Milan Rastavac krajem oktobra prošle godine, a potom u februaru nastavio Batak, sve do poraza od Partizana proteklog vikenda.

Kao velikom vojvodinašu, bivšem igraču, pa kasnije i treneru, vojniku našeg kluba, FK Vojvodina Radoslavu Bataku želi sve najbolje u nastavku karijere", saopštila je Vojvodina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radoslav Batak nije više trener fudbalera Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2023

Kako RTV saznaje jednoglasnom odlukom Upravnog odbora šef stručnog štaba Radoslav Batak razrešen je svojih dužnosti u FK Vojvodina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.