Vinisijus: Pobeda za Pelea

Izvor: B92, 06.Dec.2022, 00:00

Vinisijus: Pobeda za Pelea

Vinisijus Žunior, fudbaler Reala, odigrao je sjajnu partiju u meču sa Južnom Korejom.

On je postigao prvi gol na meču, a bio i asistent Luis Paketi kod četvrtog gola u pobedi nad Južnom Korejom od 4:1 (4:0).

Po završetku susreta rekao je da je veoma zadovoljan učinkom ekipe.

"Sve je ovo normalno. Kako je vreme prolazilo, tako smo bili sve bolji na prvenstvu. Iz meča u meč osećamo da imamo sve više samopouzdanja, da smo uigraniji. Igrali smo sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv ekipe koja nam je dala prostora, a onda je za njih mnogo komplikovanije, jer imamo dobre kretnje i igrače koji mogu da igraju sjajno", rekao je za Globo TV.

Igrači Brazila su na kraju razvili transparent sa Porukom, "Pele, ozdravi brzo".

Vinisijus kaže da ovu pobedu poklanjaju njemu.

"Samo da nastavimo ovaj ples do finala. I šaljemo veliki zagrljaj Peleu kom je sad potrebno mnogo snage, ovo je pobeda za njega. Neka sve bude samo dobro, nek se izvuče iz ove situacije, a mi uzmemo titulu za njega", poručio je Vinisijus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.