Vilijamsova želi revanš Šarapovoj

Izvor: B92, 15.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijamsova želi revanš Šarapovoj



Američka teniserka Serena Vilijams, uoči finala poslednjeg turnira u ovoj sezoni, WTA šampionata u Los Andjelesu, pretvarala se da se ne seća da je izgubila od Ruskinje Marije Šarapove u finalu ovogodišnjeg Vimbldona.

"Ne znam šta je tamo bilo", rekla je ona sa osmehom i dodala: "Ja nisam bila ove godine na Vimbldonu."

Šarapova je lako pobedila Serenu Vilijams sa 6:1, 6:4 i tako sa 17 godina osvojila prvu gren slem titulu.

"Stvarno, tamo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrala samo jedna teniserka", odgovorila je Šarapova i dodala: "Serena ne treba zbog toga da se pretvara".

Vilijams se, medjutim, neće šaliti kada u finalu poslednjeg WTA turnira ove sezone bude igrala sa Šarapovom za nagradu od milion dolara i automobil po želji. Na ovom turniru Serena je pobedila 2001. godine i bila u finalu 2002. godine, dok Šarapova igra prvi put.

"Ona će sigurno želeti da mi se revanšira. Medjutim, ja igram u finalu i želim da pobedim", rekla je Šarapova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.