Vilijamson neće u NBA?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijamson neće u NBA?

Projektovani prvi pik na narednom NBA draftu Zajon Vilijamson navodno ne želi da postane član Nju Orleansa.

Pelikansi su iznenađujuće dobili šansu da prvi biraju na NBA pijaci i gotovo je sigurno da neće propustiti da sebi obezbede prava na usluge najvećeg talenta američke košarke.

Ipak, analitičar ESPN Brajan Vindhorst kaže da bi tinejdžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogao da donese odluku da se vrati na svoj koledž, Djuk.

- Zajon ima opcije. Ne kažem da će ih izabrati, ali argumenti o kojima treba razmisliti su da nije potpisao ugovor ni sa jednim menadžerom, kao i da još nema sponzorstvo sa proizvođačima sportske obuće. To mu otvara vrata da zapreti povratkom na Djuk - naveo je Vindhorst.

On je istakao da je to tema razgovora u NBA krugovima.

Vilijamson je sebe već video u redovima Njujork Niksa koji su imali najveće šanse da dobiju pravo izbora prvog pika na draftu, a po završetku lutrije, prema rečima svedoka, izgledao je skamenjeno, da bi kasnije i on potvrdio da se nije osećao najbolje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šok u NBA, najveći talenat odbija da izađe na draft!?

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019

Godinama se o njemu priča u superlativima, sada su se pojavile šokantne informacije...Zajon Vilijamson je košarkaš koji je još dok je igrao na koledžu opisivan kao novi LeBron Džejms...Jasno, javnost u SAD je u stopu pratila njegov razvoj, minulog leta je zaigrao za Djuk u NCAA, nije razočarao...Postalo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.