Vilijamson bi da pobegne od Pelikansa – nazad na koledž?

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijamson bi da pobegne od Pelikansa – nazad na koledž?

Projektovani prvi pik na narednom NBA draftu Zajon Vilijamson navodno ne želi da postane član Nju Orleansa.

Pelikansi su iznenađujuće dobili šansu da prvi biraju na NBA pijaci i gotovo je sigurno da neće propustiti da sebi obezbede prava na usluge najvećeg talenta američke košarke.

Ipak, analitičar ESPN Brajan Vindhorst kaže da bi tinejdžer mogao da donese odluku da se vrati na svoj koledž, Djuk.

“Zajon ima opcije. Ne kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će ih izabrati, ali argumenti o kojima treba razmisliti su da nije potpisao ugovor ni sa jednim menadžerom, kao i da još nema sponzorstvo sa proizvođačima sportske obuće. To mu otvara vrata da zapreti povratkom na Djuk“, naveo je Vindhorst.

On je istakao da je to tema razgovora u NBA krugovima.

Vilijamson je sebe već video u redovima Njujork Niksa koji su imali najveće šanse da dobiju pravo izbora prvog pika na draftu, a po završetku lutrije, prema rečima svedoka, izgledao je skamenjeno, da bi kasnije i on potvrdio da se nije osećao najbolje.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vilijamson neće u NBA?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2019

Projektovani prvi pik na narednom NBA draftu Zajon Vilijamson navodno ne želi da postane član Nju Orleansa...Pelikansi su iznenađujuće dobili šansu da prvi biraju na NBA pijaci i gotovo je sigurno da neće propustiti da sebi obezbede prava na usluge najvećeg talenta američke košarke...Ipak, analitičar...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.