Viktor Troicki preživeo Albota

Izvor: RTS, 30.Avg.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Troicki "preživeo" Albota

Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo Ju-Es opena, pošto je posle velikog preokreta i pet dugih setova savladao Radua Albota iz Moldavije. U drugom kolu Troici se sastaje sa Džaredom Donaldsonom iz SAD.

Troicki je treći srpski teniser koji će igrati u drugom kolu poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grend slema u sezoni, posle Đokovića i Tipsarevića, pošto je na startu turnira u Njujorku sa 3:2 savladao Moldavca Radua Albota.
Srpski teniser je katastrofalno ušao u meč i posle sat i po vremena igre imao dva seta minusa (5:7, 3:6).
Ipak, po ko zna koji put u karijeri, Troicki se vratio u igru. Prvo je smanjio na 2:1 (6:4), a onda istim rezultatom stigao do izjednačenja u setovima.
U petom setu Viktor je napravio brejk, ali je Albot uzvratio istom merom. Imao je Troicki i dve meč lopte pri rezultatu 6:5, ali se Moldavac izborio za taj-brejk petog seta.
Albot je poveo sa 4:0 u odlučujućem taj-brejku, Viktor izjednačio na 4:4 i na kraju, posle gotovo četiri i po sata igre, stigao do pobede (7:5).
Drugi reket Srbije se u drugoj rundi sastaje sa Amerikancem Džaredom Donaldsonom, koji je iznenadio 12. nosioca Davida Gofana sa 3:1 u setovima. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki u pet setova do drugog kola

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2016

Srpski teniser Viktor Troicki savladao je Radua Albota iz Moldavije u prvom kolu US opena...Troicki je odigrao jedan jako zanimljiv meč. Bio je na pragu poraza, ali je napravio veliki proekret i savladao je Albota sa 5:7, 3:6, 6:4, 6:4, 7:6(5)...Troicki je imao tokom duela i zdravstvenih problema, posebno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

VIKTOROV PREOKRET IZ SNA: Troicki posle ludih pet setova ide dalje!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2016

Triler od pet setova pripao je Viktoru Troickom! Posle Đokovića i Tipsarevića, i treći naš teniser je rezervisao svoje mesto u drugom kolu US opena, ali je to uradio na zbilja dramatičan način...Viktor je izgubio prva dva seta, ali je uspeo da savlada Moldavca Radua Albota - 5:7, 3:6, 6:4, 6:4,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.