Vikend pun neizvesnosti

Izvor: RTS, 25.Mar.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend pun neizvesnosti

Vikend koji je pred nama donosi odlučujuće borbe za direktan plasman u naredni krug 17. Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16"

Utakmicama trećeg kola, koje se u subotu i nedelju igraju u Zavodu za sport i medicinu sporta Srbije i „Posko areni", biće stavljena tačka i na drugu fazu ovogodišnjeg Turnira.
Dalje učešće na Memorijalu već su osigurali Radio - televizija Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (iz grupe „Mediji") i Intelektualac SG (grupa „Partneri"), dok najbolje izglede da obezbede pravo igranja u nastavku takmičenja bez dodatnih mečeva baraža imaju još Vatrogasna brigada, Komunalna policija („Čuvari Srbije"), Sport, TANJUG („Mediji"), Tref sport („Partneri"), Srpska, UVFK Beograda, JP „Ada Ciganlija" („Prijatelji"), te Veterani, Radio Beograd i Obezbeđenje (RTS).
Ovoj listi pretendenata svakako valja dodati i Veterane FK Partizan, jer njih u nedelju očekuje i zaostali susret prethodnog kola u kojem će odmeriti snage sa Kadetima Vojne akademije.
Na kraju, dodajmo i da su u grupi „RTS" na programu dva svojevrsna „mala derbija": voljom žreba, koplja će u završnom kolu ovog dela takmičenja međusobno ukrstiti najtrofejniji timovi naše kuće u dosadašnjoj istoriji Memorijala „Igrajmo za 16" - Radio Beograd i Veterani (od 9 časova), kao i prošlogodišnji finalisti - Obezbeđenje i EKG (od 11:30).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.