Vidić i Runi pod znakom pitanja

Izvor: B92, 28.Apr.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić i Runi pod znakom pitanja



Rukovodsktvo Mančester junajteda nada se da će Vejn Runi i Nemanja Vidić biti spremni za revanš meč polufinala Lige šampiona protiv Barselone, koji se u utorak igra na Old Trafordu. Nijedan od njih dvojice nije trenirao u ponedeljak ujutru zbog povreda zarađenih u duelu sa Čelsijem tokom vikenda. Runi je sa terena odšetao zbog problema sa kukom posle postizanja gola, a Vidić je zaradio tešku posekotinu nakon što ga je Didije Drogba udario kolenom u lice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
I Vidić i Runi su ove sezone ključni igrači Junajteda, i upravo zbog toga menadžer ekipe Aleks Ferguson će im dati koliko god bude trebalo vremena da dokažu da su spremni za utakmicu u utorak.

„Biće to teška odluka. Mislimo da bi obojica mogli da budu spremni, ali ne mogu da budem siguran u to", rekao je Ferguson.

Posle meča sa Čelsijem na Stamford Bridžu, Ferguson je rekao da Runi zaradio istu povredu od koje je patio i nedelju dana ranije posle meča sa Blekurnom.

On je takođe potvrdio da je srpski reprezentativac, koji je propustio prvu utakmicu polufinala Lige šampiona zbog stomačnog virusa, morao da ušiva usnu pošto mu je ispao zub u nesrećnom duelu sa Drogbom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.