Vesterman spreman za ABA derbi

Izvor: B92, 23.Nov.2012, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesterman spreman za ABA derbi

Plejmejker Partizana mt:s Leo Vesterman biće spreman za nedeljni derbi ABA lige protiv Cedevite.

Vesterman je zbog povrede skočnog zgloba propustio evroligaški meč sa CSKA u Moskvi. Partizan jer poražen 16 poena razlike, a trener Duško Vujošević je istakao izostanak Vestermana kao jedan od uzroka ubedljivog poraza.

Iako je tek tokom leta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigao među "crno-bele", mladi Francuz je odmah postao startni plejmejker. U ABA ligi jer na osam utakmica prosečno postizao 8.8 poena, uz 2.8 skokova i 2.3 asistencije po meču.

Derbi meč desetog kola regionalne ABA lige, između drugoplasiranog Partizana mt:s i trećeplasirane Cedecite, igra se u "Pioniru" u nedelju od 17:00 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Partizan " Cedevita (17:00)

Izvor: B92, 24.Nov.2012, 14:32

Košarkaši Partizana mt:s dočekuju u nedelju od 17 časova ekipu Cedevite u derbiju u 10. kolu regionalne ABA lige...'Crno-beli' su drugi na tabeli sa skorom od sedam pobeda i dva poraza, dok Zagrepčani imaju trijumf manje...Cedevita ulazi u duel posle velikih turbulencija s obzirom da je ekipu iznenada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.