Večeras ’’rat zvezda’’ u Madridu!

Izvor: BKTV News, 18.Jan.2012, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras ’’rat zvezda’’ u Madridu!

Večiti rat Reala i Barselone nastavlja se u sredu prvim četvrtfinalnim duelom u Kupu kralja, a dvoboj u Madridu biće osmi duel najljućih rivala za manje od godinu, a četvrti ove sezone, uz najavu da će ih biti još najmanje dva.
Prošlogodišnja pobeda u finalu, makar i posle produžetka, bila je veliki podstrek za Real, ne samo zbog osvajanja trofeja, prvog posle tri godine. Madriđani uključujući i to finale u Valensiji, nisu pobedili Barselonu u regularnom toku bilo kog meča već >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na 12 uzastopnih utakmica, pa je sigurno da ih ta činjenica opterećuje.
Osam puta u poslednjih 12 mečeva slavila je Barselona, a četiri meča završena su remijima.
Trener Reala Žoze Murinjo ima kadrovske probleme i menjaće tim.Arbeloa odrađuje suspenziju, a povređeni su Kedira, Di Marija i Rikardo Karvaljo. Prednost u špicu verovatno će imati Benzema ispred Iguaina, dok je Kaljehon golom protiv Majorke verovatno obezbedio mesto startera.
Kadrovska situacija u Barseloni nije sjajna, već duže treneraGavrdiola ne može da računa na Davida Vilju i Afelaja, a sad se povredio i Pedro, pa su Kataloncima sužene napadačke opcije. Srećom, Fabregas i Aleksis Sančez su veoma golgeterski raspoloženi i pomagaće Mesiju u napadima ka golu Ikera Kasiljasa. Gol će kao i u svim mečevima kupa braniti Pinto, uprkos činjenici da je u pitanju duel protiv Reala, Valdez će se preseliti na klupu.Sejdu Kejta je na pripremama Malija za AKN.
Utakmica počinje u 22 časova.
Izvor: Sportski žurnal
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.