Vasić: Bilo je mnogo loših stvari

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 23:15

Vasić: Bilo je mnogo loših stvari

Sonja Vasić, heroina Srbije u pobedi nad Italijom, ne želi previše da se uzdiže nakon pobede.

Srbija je sa 86:81 porazila Italiju u prvom kolu Grupe B Evropskog prvenstva u Španiji.

Sonja Vasić je bila heroina sa 27 poena, 13 skokova i 8 asistencija.

"Bilo je mnogo loših stvari. To je i posledica toga što nismo imale mnogo utakmica u pripremama. Bukvalno je bilo, hajde da odigramo prvu utakmicu da vidimo gde smo. Sad vidimo da nismo baš na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobrom mestu. Ali, barem znamo da imamo mnogo stvari da ispravimo. Svaka devojka je dala poslednji atom snage, svaka je bila spremna kada bi ušla sa klupe. Izvukle smo nemoguće. Zato se nadam da nam je ovo neki vetar u leđa i da smo u ovom trenutku porasle kao tim još više. Stvarno imamo mnogo stvari na kojima treba da radimo. Barem da se sada pet minuta radujemo što smo pobedile. Pokazale smo toliko slabosti da će svako pomisliti da može da igra sa nama. Protiv Grčke sve moramo da damo jedan korak više, da pokušamo da što više devojaka uključimo u igru", rekla je Sonja Vasić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dabović: Verovatno su svi odustali, osim nas VIDEO

Izvor: B92, 17.Jun.2021

Ana Dabović, reprezentativka Srbije, rekla je da su pokazale kako se igra kao tim...Srbija je pobedila Italiju sa 86:81 u prvom kolu Grupe B...Na najbolji način su naše dame startovale Evropsko prvenstvo, a evo šta je imala da kaže Ana Dabović..."Po ko zna koji put smo pokazale da smo tim. Verovale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.