Vanja Udovičić u zagrebačkoj Mladosti?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Udovičić u zagrebačkoj Mladosti?

ZAGREB -

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić karijeru će nastaviti u zagrebačkoj Mladosti, objavio je danas Jutarnji list.

Udovičić je proglašen za najboljeg igrača prvenstva Evrope, na kome je reprezentacija Srbije osvojila treće mesto. Prošle godine bio je najbolji igrač prvenstva sveta, a isto priznaje dobio je i na završnom turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evrolige, kada je sa Pro Rekom osvojio šampionsku titulu.

Jutarnji listi pište da je Udovičić juče po završetku prvenstva Evrope u Zagrebu razgovarao sa čelnicima Mladosti, koji bi želeli da ga angažuju kako bi mogli da se uključe u borbu za titulu prvaka Evrope.

Udovičić je pre dva meseca otišao iz Pro Reka jer je od njega traženo da igra za reprezentaciju Italije, a spekulisalo se da bi mogao da pređe u Olimpijakos ili čak novosadsku Vojvodinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.