Vanja Plisnić prešao u Sasari

Izvor: B92, 12.Jan.2011, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Plisnić prešao u Sasari

Posle raskida saradnje sa ruskim klubom Nižnij Novgorod, srpski košarkaš Vanja Plisnić pronašao je novi angažman na Apeninskom poluostrvu.

On će do kraja sezone nositi dres ekipe Dinamo Sasari, koja je trenutno 14. na tabeli Serije A sa pet pobeda i devet poraza.

Plisnić, bivši igrač FMP-a i Hemofarma, ove sezone je na deset mečeva za Nižnij prosečno imao 7,8 poena i 4,5 skokova. U Evročelendžu je beležio 8,1 poena i 4,5 skoka po meču. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Krilni centar je prošlu sezonu takođe počeo u Italiji, u ekipi Bijele, ali ga je posle omela povreda.

Vanja Plisnić ima 30 godina, visok je 207cm, odlikuje se skočnošću i solidnim šutem za tri poena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Plisnić na Apeninima

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2011, 00:40

Srpski internacionalca, Vanja Plisnić posle raskida saradnje sa ruskim klubom Nižnij Novgorod, brzo pronašao novi angažman.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.