Vanja Marinković - gde će biti sledeće sezone?

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Marinković - gde će biti sledeće sezone?

Kingsi imaju pravo na Vanju Marinkovića, da li će je iskoristiti?

Vanja Marinković je kao 60. pik izabran na draftu od strane Sakramento Kingsa, ali nije prijavljen za Letnju ligu koja će se igrati u Kaliforniji.

Klub iz glavnog grada Kalifornije je objavio spisak igrača na koje računa tokom Letnje lige, a među igračima su i dvojica sa drafta, dok treći (Vanja Marinković) nije na tom spisku.

Džastin Džejms koji je bio 40. na draftu i Kajl Gaj koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio na 55. mestu će biti tokom Letnje lige članovi Sakramenta gde će vodeći ljudi ovog kluba imati priliku da se dodatno uvere u njihove kvalitete.

Spisak koji je objavljen je podložan promenama, a Letnja liga za Sakramento kreće već 1. jula, na turniru

Kings Announce California Classic Summer League Roster and Mini-Camp Schedule » https://t.co/KGZ7p0LW82 pic.twitter.com/ZyYGgH6OCT

— Sacramento Kings (@SacramentoKings) June 28, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.