Van Dajk: Veran sam Liverpulu

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 16:48

Van Dajk: Veran sam Liverpulu

Virdžil van Dajk, kapiten Liverpula, razjasnio je situaciju koja je nastala posle njegovog nedavnog interrvjua.

Pojavila se informacija da Holanđanin razmišlja o mogućnosti da napusti klub na leto, pošto je odlazak najavio i menadžer Jirgen Klop.

Van Dajk je rekao da su njegove izjave "istrgnute iz konteksta", kada je rekao da "ne zna da li će biti deo nove ere Liverpula".

"Mnogo toga je istrgunuto iz konteksta. Da sto odsto budem jasan, potpuno sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veran klubu. Volim ovaj klub, navijače. Sve je istrgnuto iz konteksta", kaže Van Dajk.

Njega su razočarale takve spekulacije.

"Ne radi se o meni, već o nama, ništa se nije promenilo. Pre pet dana nismo pričali o mom ugovoru, tako da je sve to blesavo. Moj pun fokus je da tome da ova godina bude posebna. Ta objava menadžera bila je velika stvar, veliki šok za sve nas koji smo u klubu. Osećao sam isto što i navijači u tom momentu, ali ovo je posao. Želimo da postignemo stvari o kojima sanjamo, hajde da damo sve od sebe", dodoa jje iskusni štoper.

On je rekao i da "voli svaki sekund u Liverpulu".

"Potpuno sam posvećen klubu koji volim. Svaki sekund u njemu. Ja sam kapiten i idemo na sve, da vidimo šta će biti. Klop je ljudsko biće, nama u ekipi je svima kao otac, bio je ta čvrsta figura mnogo godina i biće neobično bez njega sledeće godine. Ne bih mnogo da pričam o tome jer je sve u igri, još smo koncentrisani na ostvarenje ciljeva", zaključio je kapiten Liverpula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.