Vajlder: Rat je tek počeo

Izvor: Beta, 29.Feb.2020, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vajlder: Rat je tek počeo

Američki bokser Diontej Vajlder rekao je danas da će se "podići kao feniks iz pepela" i da će povratiti titulu. Britanac Tajson Fjuri je prošlog vikenda u Las Vegasu osvojio titulu svetskog šampiona u WBC verziji, pošto je tehničkim nokautom u sedmoj rundi savladao Vajldera. "Vaš kralj je ovde i ne idem nikuda, rat je tek počeo. Ja sam kralj koji nikad neće odustati i koji će se boriti do smrti. Ja sam ratnik, jak sam i vratiću se", rekao je Vajlder u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama."Šaljem ljubav svim svojim ljudima, videćemo se za nekoliko meseci", poručio je on.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vajlder kao feniks: "Rat je tek počeo" (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020

Ne odustaje...Američki bokser Diontej Vajlder rekao je danas da će se "podići kao feniks iz pepela" i da će povratiti titulu...Britanac Tajson Fjuri je prošlog vikenda u Las Vegasu osvojio titulu svetskog šampiona u WBC verziji, pošto je tehničkim nokautom u sedmoj rundi savladao Vajldera..."Vaš...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.