VIDEO: Degeneku već nedostaje Zvezda

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Degeneku već nedostaje Zvezda

"Dosta!", odgovorio je Degenek na pitanje koliko mu nedostaju bivši saigrači.

Samo šest meseci je proveo u Crvenoj zvezdi, ali je prirastao za srce navijača.

Jedan od junaka magičnog preokreta u Salcburgu, odnosno izjednačenja, pomoću kog je Crvena zvezda došla do Lige šampiona napustio je klub u januaru nakon što se pojavila unosna ponuda iz Saudijske Arabije.

Uslovima su bili zadovolji i Zvezda i Degenek, tako da se reprezentativac Australije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << preselio u Aziju, a slobodno vreme iskoristio je da poseti trening Vladana Milojevića.

DEGENEK O ODLASKU IZ ZVEZDE: NEKE STVARI NEĆETE SAZNATI

Koliko mu nedostaju bivši saigrači!

"Dosta!", rekao je Miloš Degenek za kamere Zvezda TV prilikom posete, naglasivši da je pogledao svaku utakmicu bivših saigrača od odlaska iz Srbije, pošto nije u pitanju značajna vremenska razlika između dve zemlje.

Pogledajte prilog Crvene zvezde o poseti Miloša Degeneka.



Izvor: YouTube/Crvena zvezda FK

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.