VASO, MAJSTORE! Micić ponovo MVP

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 21:14

VASO, MAJSTORE! Micić ponovo MVP

Priznanje u Beogradu.

Košarkaši Anadolu Efesa odbranili su titulu šampiona Evrope pobedom protiv Real Madrida u beogradskoj "Štark areni", a za najkorisnijeg igrača finalnog turnira proglašen je Vasilije Micić.

Srpski reprezentativac je u polufinalu protiv Olimpijakosa postigao 15 poena uz 6 skokova i 9 asistencija, dok je u odlučujućem duelu upisao 23 poena i po 2 skoka i asistencija.

Naš plejmejker je i prošle godine na završnom turniru u Kelnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobio MVP nagradu. Micić je, ove sezone dobio nagradu za najboljeg strelca Evrolige, a izabran je u drugu postavu elitnog klupskog takmičenja.

Dvadesetosmogodišnji Beograđanin je prošle sezone bio i MVP ligaškog dela takmičenja.

Od srpkih košaršaka trofej za najkorisnijeg na završnim turnirima dobili su još Dejan Boridoga (2002. Panatinaikos, 2003. Barselona), Željko Rebrača (2000, Panatinaikos), Zoran Savić (1998, Kinder Bolonja), Žarko Paspalj (1994, Olimpijakos) i Predrag Danilović (1992, Partizan).
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarka, Micić, Evroliga: Efes odbranio evropski košarkaški tron, srpski igrač je MVP završnog turnira

Izvor: Danas, 21.Maj.2022

Anadolu Agency/Getty ImagesVasilije Micić Turski Efes Pilsen odbranio je titulu klupskog prvaka Evrope u košarci. Tim iz Istanbula je u finalu završnog turnira u Beogradu savladao madridski Real sa 58:57. Najefikasniji u ekipi novog-starog prvaka Evrope bio je Vasilije Micić, reprezentativac Srbije,...

Nastavak na Danas...

Vasilije Micić najkorisniji igrač fajnal-fora Evrolige

Izvor: RTS, 21.Maj.2022

Vasilije Micić pored šampionskog trofeja sasvim zasluženo je “zaradio“ i priznanje za najkorisnijeg igrača finalnog turnira. . Efes je u finalu savladao Real sa 58:57. Micić je vodio svoju ekipu do odbrane trofeja u Evroligi. U polufinalu je njegovom trojkom u poslednjim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.