Uspešan start kragujevačkih „studenata“

Izvor: KGsport.info, 16.Sep.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan start kragujevačkih „studenata“

Kragujevački Ekonomac uspešno je započeo misiju odbrane šampionske titule u Prvoj futsal ligi Srbije. Učenici Predraga Rajića su u okviru prvog kola slavili na gostovanju ekipi Vranja sa 6:3 (2:1) i to prevashodno zahvaljujući brazilskom triju Tales-Divanei-Ugo.
Borbeni Vranjanci pružili su zavidan otpor šampionu, ali to nije bilo dovoljno za ništa više osim časnog poraza. „Studenti“ su i pored ne baš impresivne >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << igre uspeli da dođu do trijumfa, prevashodno zahvaljujući sjajnim Brazilcima Talesu, Divaneiju i Ugu, koji su postigli svih šest golova za kragujevački tim.
Ekonomac je u vođstvo došao u 4. minutu, nakon što je Tales iskoristio grešku domaćih igrača. Tri minuta kasnije u gužvi pred golom kragujevačkog tima najbolje se snašao Dodić i izjednačio na 1:1.
Ipak, do kraja prvog dela susreta Tales je sjajnim udarcem maltene iz mrtvog ugla uspeo da vrati vođstvo gostujućem timu.
U nastavku susreta znatno bolja igra Kragujevčana, koji su golovima Uga u 26. i Divaneija u 30. minutu došli do kapitalne prednosti od 4:1. Krstić je u 31. minutu smanjio na 4:2, ali je stigao momentalni odgovor od Divaneija, koji je sa nova dva pogotka kompletirao het-trik i svom timu osigurao trijumf.
Konačan rezultat postavio je Tasić u 38. minutu – 6:3 za Ekonomac.
U drugom kolu šampion Srbije ugostiće Vinter Sport iz Niša. Zbog radova u hali „Jezero“ termin tog meča biće određen naknadno.
I DRUGI TIM EKONOMCA STARTOVAO POBEDOM
Ovog vikenda krenulo je takmičenje i u Drugoj futsal ligi Srbije, gde nastupa drugi tim Ekonomca. Izabranici trenera Ivana Marinkovića uspešno su startovali, pošto su u derbiju kola pobedili nekadašnjeg prvoligaša ekipu SAS-a iz Zrenjanina sa 6:5 (4:1).
Kragujevčane u drugom kolu očekuje duel sa ekipom Bečeja.
Foto: KMF Ekonomac
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Sinđelić prekinuo pobednički niz Kragujevčana

Izvor: KGsport.info, 16.Sep.2018

Fudbaleri Radničkog 1923 poraženi su na gostovanju ekipi Sinđelića u jednom od derbija 7. kola Prve lige Srbije. Beograđani su slavili rezultatom 2:0 (1:0), a golove su postigli Janjić u 5. i Đurić u 76. minutu.. Posle dva vezana trijumfa u susretima sa Bežanijom i ekipom Budućnosti iz Dobanovaca,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.