Univerzitatea otpustila 9 igrača

Izvor: B92, 30.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Univerzitatea otpustila 9 igrača



Rumunski prvoligaš Univerzitatea iz Krajove otpustio je devet igrača zbog loših igara, samo nekoliko meseci pošto je ekipa izborila plasman u prvu ligu.

"Odlučili smo da otpustimo skoro ceo tim zato što odbor nije bio zadovoljan rezultatima u prvom delu sezone", rekao je vlasnik kluba Adrijan Micitelu. Univerzitatea je trenutno 11. u ligi od 18 klubova, sa 10 bodova više od ekipa iz opasne zone.

Ovako drastičan potez napravljen je samo četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseca pošto se ekipa vratila u prvu ligu nakon sezone u nižem rangu takmičenja.

Krajova je u prvih 19 kola sakupila 24 boda, sa skorom od šest pobeda, šest nerešenih rezultata i sedam poraza, uz gol razliku 22:24.

Osim četvorice igrača koji su otišli, četvorica su poslata na pozajmicu, tako da će se praviti skoro potpuno novi prvi tim u zimskom prelaznom roku.

Prvenstvo Rumunije biće nastavljeno 3. marta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.