Uhapšen predsednik Kaljarija

Izvor: Mondo, 14.Feb.2013, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen predsednik Kaljarija

Prvi čovek kluba sa Sardinije priveden je u četvrtak ujutru u okviru istrage o bezbednosti gledalaca na stadionu "Is Arenas".

Pored uhapšenog Masima Ćelina, italijanski mediji prenose da je policija privela i Maura Kontinija, gradonačelnika Kvartua, mesta u kojem se nalazi stadion, kao i gradskog sekretara za urbanizam Stefana Liliua.

Oni su navodno krivi za malverzacije i prevare u vezi sa stadionom koji je u fazi renoviranja.

Kaljari se zbog problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa lokalnim vlastima uoči ove sezone preselio na stadion "Is Arenas", ali su od početka prisutni bezbednosni problemi.

Duel sa Atalantom u prvom kolu Serije A igrao se pred praznim tribinama, dok je utakmica sa Romom bila odložena, a sa Juventusom je Kaljari igrao u Parmi.

Prošlog vikenda trebalo je da Kaljari ugosti Milan u Torinu, ali je posle žalbe dozvoljeno da se meč igra na stadionu "Is Arenas".

Privođenje predsednika Ćelina predstavlja veliki udarac za klub sa Sardinije koji je 16. na tabeli italijanskog prvenstva, sa samo četiri boda više od zone ispadanja.

Narednog vikenda Kaljari igra u gostima protiv Peskare, a potom 24. februara dočekuje Torino. Ostaje da se vidi na kom stadionu...

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.