Uhapšen Zoran Njeguš!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Mar.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Zoran Njeguš!

Nekadašnji reprezentativac lišen slobode zbog navodnih malverzacija sa nekretninama

Bivši fudbalar Crvene zvezde Zoran Njeguš uhapšen je u akciji Ministarstva unutrašnjih poslova "Skener", zbog navodnih malverzacija sa nekretninama na Zlatiboru, piše Kurir.

U dosadašnjem procesu uhapšeno je 46 osova, a vrednost pomenutih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nekretnina iznosila je preko dva miliona evra.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da se uhapšeni sumnjiče da su oštetiti budžet Srbije i Pokrajine Vojvodine, kao i budžete opština za više od sedam miliona evra, piše Kurir.

Njeguš je igračku karijeru započeo u Slobodi iz Užica, a nakon tri godine u Crvenoj zvezdi igrao je za španske velikane Atletiko Madrid i Sevilju. Po okočanju igračke, započeo je trenersku karijeru, takođe u Slobodi, a do sada je vodio još i Javor, Spartak iz Subotice, Borac Čačak i Novi Pazar.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Uhapšen fudbaler Zoran Njeguš u akciji "Skener"

Izvor: Press, 18.Mar.2016

U akciji Skener uhapšen je i bivši fudbaler Crvene zvezde Zoran Njeguš . foto: blic.rs. Bivši fudbaler Crvene Zvezde Zoran Njeguš uhapšen je u akciji MUP "Skener". On je uhapšen zbog malverzacija sa nekretninama na Zlatiboru,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.