UŽIVO: Inđija - Partizan 0:0

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Inđija - Partizan 0:0

Fudbaleri Partizana novu sezonu Superlige Srbije počinju u Inđiji, kao gosti istoimenog tima Fudbaleri Partizana novu sezonu Superlige Srbije počinju u Inđiji, kao gosti istoimenog tima. Izabranici Save Miloševića nemaju baš najbolju sezonu iza sebe i sigurno će u ovoj novoj, tražiti prostor da se iskupe svojim navijačima. Što se tiče tradicije, tri puta su se sastajali zeleno-beli i Parni valjak, a svaki put su Beograđani slavili. U prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 2010/11, Partizan je slavio 2:1 u Humskoj i 3:1 u gostima, dok je sezonu ranije, u Kupu Srbije, na svom terenu bio bolji, 3:0. Kad je u pitanju arbitraža, a to je u srpskom fudbalu posebno važna tema, valja naglasiti da je Sudijska komisija FS delegirala Srđana Jovanovićaza glavnog arbitra. Inače, reč je o jednom od najboljih predstavnika mlađe garde u nas, koji je nedavno sudio finale Prvenstva Evrope mladih reprezenatcija u Italiji.Utakmicu između Partizana i Inđije možete pratiti uživo na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Savo Milošević,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Partizan na startu Superlige bolji od Inđije

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2019

Fudbaleri Partizana pobedom su otvorili novu sezonu u Superligi, pošto su danas u utakmici 1. kola savladali Inđiju 1:0 (1:0).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.