UŽIVO: Đoković-Medvedev 0:1

Izvor: Večernje novosti, 19.Apr.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković-Medvedev 0:1

Najbolji teniser sveta u četvrtfinalu turnira u Monte Karlu igra protiv ruskog predstavnika Borba za polufinale. Najbolji teniser sveta Novak Đoković će u četvrtfinalu takmičenja u Monte Karlu igrati protiv Danila Medvedeva (Rusija).Srbin je u prethodnom kolu ubedljivo savladao Amerikanca Tejlora Frica (6:3, 6:0), dok je Rus bio bolji od Grka Stefanosa Cicipasa (6:2, 1:6, 6:4).Biće ovo četvrti susret srpskog i ruskog igrača, sva tri dosadašnja su pripala Novaku.Pobednika ovog meča u polufinalu čeka Dušan Lajović koji je bio bolji od Lorenca Sonega (Italija) - 6:4, 7:5.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLAŠIŠ SE ZATO ŠTO JE ON ĐOKOVIĆ: Medvedev se tokom meča sa Novakom žestoko svađao sa sudijom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Apr.2019

Tokom meča između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva u okviru četvrtfinala Mastersa u Monte Karlu, a ruski teniser je tokom drugog seta napravio mali skandal, kada je upao u svađu sa sudijom u stolici.

Nastavak na Kurir...

"Ljubav i mir ne funkcionišu kod Novaka"

Izvor: B92, 19.Apr.2019

Greg Rusedski, nekadašnji četvrti teniser sveta, smatra da Novak Đoković igra najbolji tenis kada ima vatru u očima, a ne kada širi ljubav i mir na terenu...Najbolji teniser sveta eliminisan je u četvrtfinalu Monte Karla od Danila Medvedeva, i još jednom je pokazao da se ne nalazi u najboljoj...

Nastavak na B92...

Fonjini velikim preokretom protiv Ćorića do duela sa Nadalom

Izvor: B92, 19.Apr.2019

Italijanski teniser Fabio Fonjini igraće protiv Rafaela Nadala u polufinalu Mastersa u Monte Karlu...Trinaesti nosilac je eliminisao devetog favorita Bornu Ćorića posle preokreta sa 1:6, 6:3, 6:2...Hrvat je posle dominantnog prvog seta napravio brejk i na startu drugog, ali tada se budi Fonjini koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.