UŽIVO: Đoković - Conga 5:4 (6:2) Brejk!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Conga 5:4 (6:2) Brejk!

Prejak je! Dominantan! Neprikosnoven! Od prvog kola US Opena, do poslednjeg kola Šangaja, Srbin ne zna za poraz. U borbi za titulu na pretposlednjem Mastersu u sezoni, "teniskom bogu" poklonio se Žo Vilfred Conga.

Postaje dosadno...

Đoković - Conga 2:0 (6:2, 6:4)!

Uskoro opširnije!

OVDE PROČITAJTE TOK MEČA

3. gem - Conga definitivno bolje servira, ali je naš as uspeo i to da ukroti. Ne i da napravi brejk, iako je bila jedna prilika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Svet se poklonio "teniskom bogu": Nova titula za Đokovića!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2015

Prejak je! Dominantan! Neprikosnoven! Od prvog kola US Opena, do poslednjeg kola Šangaja, Srbin ne zna za poraz. U borbi za titulu na pretposlednjem Mastersu u sezoni, "teniskom bogu" poklonio se Žo Vilfred Conga...Postaje dosadno, Đoković - Conga 2:0 (6:2, 6:4)!..Kako je počeo, tako je i okončao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.