Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 15:05

UFC 250: Nunes VS Spener

Objavljen spisak obračuna zakazanih za predstojeći vikend

Ultimate fighthing championship najmoćnija i najbogatija MMA organizacija na svetu, nakoon štop je nedavno probila led za ceo američki sport, nastavlja dalje.

Več narednog vikenda na redu je UFC 250 borilačko veče koje će se održati u Las Vegasu pred pubnim tribinama, a dana je objavljen pun spisak obračuna koji slede u noći između subote i nedelje.

I mora se priznati da lajn-ap ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imperesionira iako je u pitanju jubilarno izdanje ovo takmičenja. Kao da su se ljudi iz ove organizacije "istrošili" za prethodno izdanje, prvo "postkoronarno". No i pored toga, može se očekivati dobro borilačko veče.

Glavna borba je u znaku lepšeg, mada je možda reći u ovoj slučaju slabijeg pola. Titulu u pero kategroji brani brazilska razbijačica Amanda Nunes protiv izazivačice iz Kanade Felisije Spenser. I dok se Nunes oslanja na uglavnom udaračku snagu, njena protivnica je majstor partera. No, ne i bez znanja u stojki pošto ima, pored brazilskog džijudžicua crni pojas i u tekvondou.

Pre njih čuveni oktagon okrvaviće dve borbe muškaraca i to obe u bantam kategoriji. U pretposlednjem meču večeri odmeravaju se Rafael Asunasao i Kodi Garbrant, a pre njih Aldžamejn Sterling sa Korijem Sendhagenom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naravno, ovih dana očekujte i kvote za sve borbe na UFC 250 na starnici mozzartbet.com.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.