Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES: ‘Doktor’ nije teško povređen

Višestruki svetski šampion u motociklizmu Valentino Rosi (38) zadobio je povrede grudi i stomaka u udesu na treningu vozeći moto kros u Italiji, saopštila je danas njegova ekipa Jamaha.

Sinoć je odveden u bolnicu, a pregledima je utvrdjeno da je zadobio lakše povrede grudnog koša i stomaka.
– Nisu otkriveni nikakvi prelomi niti ozbiljnije povrede – saopštila je Jamaha.
Jamaha je navela >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da će u toku dana pružiti više detalja. Naredna trka u Moto GP šampionatu na programu je 4. juna u italijanskom Mudjelu.
Rosi je treći u generalnom plasmanu Moto GP šampionata sa 62 boda. Prvi je vozač Jamahe Maverik Vinjales, a drugi Dani Pedrosa iz Repsol Honde.
The post UDES: ‘Doktor’ nije teško povređen appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.