U PSŽ sam došao jer sam musliman

Izvor: B92, 25.Sep.2021, 11:32

"U PSŽ sam došao jer sam musliman"

Jedan od pojačanja Pari Sen Žermena bio je i Marokanac Ašraf Hakimi, koji je stigao iz Intera.

"Sveci" su šampionu Italije platili 60.000.000 evra, a desni bek ističe da novac nije bio jedini razlog dolaska u prestonicu Francuske.

"Iako sam odrastao u Španiji, mi smo Marokanci. Kod kuće razgovaramo na arapskom, muslimani smo, jedemo marokansku hranu. Kada sam sa 14 godina dobio poziv Maroka, nisam ni sekunde razmišljao. Kasnije je bilo kontakata sa Španijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ja sam još ranije doneo odluku. Jedan od razloga što sam stigao u Pariz je taj što sam musliman, a ovde je velika arapska i muslimanska zajednica. Znam da ću se zbog toga osećati kao kod kuće", rekao je Hakimi.

Hakimi je u prošlom kolu protiv Meca postigao dva gola i doneo trijumf PSŽ-u.

"Imao sam dve ponude, ali intuicija mi je rekla da moram da dođem u Pariz i da ću tu biti srećan. PSŽ je sjajan klub, cenim koliko su me ljudi ovde želeli. Imao sam i sreću što je moj dolazak propraćen velikim transferima i već sam siguran da nisam pogrešio. Osećam se dobro, imamo tim snova i srećan sam što sam njegov deo", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.