Tuluz preokretom do pobede nad Nicom

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 16:13

Tuluz preokretom do pobede nad Nicom

Fudbaleri Tuluza su savladali Nicu posle preokreta sa 2:1 (0:1), u okviru 24. kola Lige 1.

Tuluz je do pobede došao sredinom drugog poluvremena sa dva brza pogotka.

Trenutno se nalazi na 10. mestu Lige 1 sa 29 bodova, dok je Nica na petom mestu sa 40 bodova.

Mnogo bolje u meč su ušli gosti iz Nice, koji su poveli u osmom minutu, golom Temerasa Mofija.

Tuluz je imao najbolju šansu u 43. minutu da dođe izjednačenja, pokušao je Kevin Keben, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je Marsin Bulka bio siguran na golu gostiju.

Domaća ekipa je mnogo bolje odigrala u drugom poluvremenu. Igrao se 65. minut kada je Tis Dalinga pogodio za 1:1 na asistenciju Varena Kamanzija, da bi Jan Gboho pogodio za 2:1 u 69. minutu i tako doneo preokret svom timu.

Imala je Nica tri dobre šanse u završnici meča, dva puta je pokušao Gaetan Laborde, a jednom Aleksis Klod-Mauris, ali siguran je bio Guiljame Restes u sva tri navrata.

Nica u narednom kolu dočekuje Monpelje, dok Tuluz gostuje Le Avru, gde će pokušati da nastavi niz. Sada je na tri uzastopne pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.