Trifunović traži maksimum

Izvor: RTS, 28.Maj.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović traži maksimum

Košarkaši Crvene zvezde u subotnji derbi 12. kola Super lige protiv Partizana ulaze posle četiri uzastopne pobede, ali ovog puta ulogu favorita prepuštaju crno-belima.

"Sve što se dešavalo u ovoj sezoni jasno pokazuje ko je favorit, jer rezultati Partizana moraju da se poštuju. Mnogi traže šansu u njihovom umoru, ali bih ja pre rekao da su oni stekli samopouzdanje i da time kompenzuju sve fizičke napore", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je trener crveno-belih Aleksandar Trifunović.

Prema njegovim rečima, motiva će biti na pretek.

"Za derbi nikada nije nedostajalo motiva. Mi smo najmlađi tim u ligi i borimo se sa velikim pritiskom, jer nam je cilj da se plasiramo u plej-of. Sutra ne smemo da ponovimo greške iz prošlog derbija. U svakoj fazi igre moramo biti maksimalno koncentrisani, jer svaki pad može biti kažnjen. Iako nismo domaćini, pozivam navijače da budu sutra uz nas i na sportski način podrže ekipu", rekao je Trifunović.

Nemanja Nedović kaže da je derbi uvek važan, ali podseća da Zvezdu čekaju još dve veoma teške utakmice, protiv Radničkog i Hemofarma, koje mogu da budu odlučujuće za plasman u plej-of i NLB ligu.

"Svi znamo šta znači derbi, ali moramo da imamo na umu da nas u narednih sedam dana čekaju tri veoma teške, odlučujuće utakmice. Sutra moramo biti fokusirani od prvog do poslednjeg minuta i ispuniti sve što se dogovorimo u svlačionici. Nadam se da ćemo takvim pristupom obradovati navijače", rekao je Nedović.

Utakmica Partizan - Crvena zvezda na programu je u subotu od 19,10 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOŠARKAŠI ZVEZDE NAPADAJU UMORNI PARTIZAN

Izvor: Kurir, 28.Maj.2010

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde u sutrašnji derbi 12. kola Super lige protiv Partizana ulaze posle četiri uzastopne pobede, ali ovog puta ulogu favorita prepuštaju "crno-belima"...-Sve što se dešavalo u ovoj sezoni jasno pokazuje ko je favorit, jer rezultati Partizana moraju da se poštuju....

Nastavak na Kurir...

Crveno-beli se oštre za derbi protiv Partizana

Izvor: Glas javnosti, 29.Maj.2010, 06:59

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović kaže da je Partizan favorit u večerašnjem večitom derbiju, ali da je njegova ekipa veoma motivisana da napravi iznenađenje...- Sve što se dešavalo tokom godine jasno pokazuje ko je favorit u ovom meču. Partizan je odigrao sezonu...

Nastavak na Glas javnosti...

KLS: Iznenađenje ili već viđeno?

Izvor: Sportal.rs, 29.Maj.2010

Da li će još jedan košarkaški večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, u okviru 12. kola Srpske lige, doneti neko iznenađenje ili dobro poznat kraj? Crno-beli jasno ulaze kao veliki favorit, jer su sezonu odigrali za respekt i poštovanje, dok se crveno-beli nalaze u teškoj finansijskoj...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.