Transferi - Pregled dana (21.07.19.)

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi - Pregled dana (21.07.19.)

Od ranog jutra, Garet Bejl je bio u centru pažnje!

Sve je počelo neočekivanom izjavom Zinedina Zidana, koji je potpuno otvoreno najavio Bejlov odlazak za dan-dva, uz poruku da ''što pre ode, to će za sve biti bolje''.

Naravno, ovo je izazvalo brojne reakcije, svi su čekali Bejlov komentar, a istovremeno su počele medijske najave mogućih opcija koje bi Velšanin mogao da iskoristi.

Krajem dana, stigla je i jedna iznenađujuća vest na ovu temu, gde bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to Bejl mogao da ode iz Reala?

Hames Rodrigez je i dalje na raskrsnici, ali večeras su mediji otkrili da je na pragu ozvaničenja saradnje sa Atletikom. Međutim, Karlo Ančeloti ne misli tako, otkrivši pritom i ko će još biti pojačanje Napolitanaca do kraja leta.

Za to vreme, Milan se povezuje sa dvojicom argentinskih fudbalera.

Kakvu trampu Bajern nudi Mančester sitiju i kako je Gvardiola reagovao?

A u Mančester junajtedu pravi ''bum'' - sve je spremno za rekordni transfer!

I saga oko Edina Džeka je blizu kraja, objavljene i brojke za očekivani transfer.

Na domaćoj sceni, Zvezda priprema dva nova transfera - jedno veliko pojačanje za koje ima i ozbiljnog konkurenta, ali i jedan izlazni transfer od kog bi mogla nešto i da zaradi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.