Tramp bi da kazni klečanje u NFL-u

Izvor: RTS, 21.Jul.2018, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp bi da kazni "klečanje" u NFL-u

Američki predsednik Donald Tramp smatra da bi igrače američkog fudbala trebalo kazniti ukoliko "kleče" tokom intoniranja američke himne.
Klečanje tokom izvođenja nacionalne himne, koje je počelo kao vid protesta protiv brutalnosti policije i rasne nepravde, kritikovali su pojedinci, koji smatraju da je to nepatriotski potez i znak nepoštovanja, podseća Biznis >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << insajder.

Tramp je na Tviteru naveo da ne može da veruje da je debata o klečanju tokom himne ponovo oživela i pozvao komesara NFL lige Rodžera Gudela da zauzme stav.
On je dodao da bi, ako igrač prvi put kleči tokom intoniranja himne, trebalo da bude izbačen sa utakmice, a ako već drugi put to čini, onda ne bi trebalo da igra celu sezonu ili ne bi trebalo da bude plaćen.
NFL liga uvela je pravilo da ukoliko igrači ne žele da slušaju himnu, da mogu tokom intoniranja da ostanu u svlačionici. 
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Ne plaćati ili suspendovati igrače koji kleče tokom himne

Izvor: Blic, 22.Jul.2018, 00:11

Američki predsednik Donald Tramp smatra da bi igrače američkog fudbala trebalo kazniti, ukoliko kleče tokom intoniranja američke himne.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.