Totenhem u problemima pred meč LŠ sa Moskovljanima (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem u problemima pred meč LŠ sa Moskovljanima (foto)

Sparsi u utorak gostuju "Armejcima" u okviru drugog kola grupne faze Lige Šampiona.

U uvodnom kolu su "Pevci" poraženi na krcatom "Vembliju" od Monaka, kako su primili dva gola već u prvom poluvremenu.

Delovali su uplašeno, u drugom poluvremenu su se opustili i zaigrali daleko bolje, ali je francuska ekipa bila dovoljno tvrda da ne primi više od jednog gola i odnese sve bodove.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sparsi će priliku da se isprave imati u ruskoj prestonici, gde ih čeka aktuelni prvak ove zemlje ekipa CSKA.

Poketinu je dodatnu glavobolju pred ovaj susret zadao najskuplje plaćeni igrač u letnjem prelaznom roku Musa Sisoko, koji je doživeo povredu i neće biti u protokolu za ovaj susret. Još od ranije su van stroja i prvotimci Kejn, Rouz, Dajer i Dembele, te će Poketino imati problema sa sastavljenjem ekipe za ovo nezgodno gostovanje.

Najverovatnije će na teren izaći postava koja je na teren istrčala u subotu protiv Midlsboroa, osim što će umesto Sisoka u stratnih 11 najverovatnije biti Erik Lamela.

Dakle, Sparsi se nadaju prvim bodovima, možda i celom plenu iz Moskve, pitanje je da li su za to kadri bez pet pomenutih prvotimaca. Postava i bez njih deluje dobro, osloniće se na raspoloženog Sona koji je trenutno fudbaler u najboljoj formi u "ligama petice", ali sve je moguće po "jednoj hladnoj noću u prestonici Rusije".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LŠ: Dinamo u Zagrebu čeka Juventus

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2016

Zagrebački Dinamo u utorak igra meč drugog kola Lige šampiona, a na Maksimir doalzi Juventus...Novinarima se na konferenciji za medije obratio trener Željko Sopić koji je tu ulogu preuzeo nakon ostavke Krenjčara, a koga će, sve su prilike, veoma brzo zameniti bugarski stručnjak Ivajlo Petev...To...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.