Totenhem će igrati LŠ na Vembliju

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem će igrati LŠ na "Vembliju"

Naredne sezone Sparsi neće moći da igraju na "Vajt Hart Lejnu" svoje utakmice u Ligi šampiona, pa će to činiti na "Vembliju".

Ekipa Maurisija Poketina je ove sezone uspela da se domogne Lige šampiona i to grupne faze, to je nešto što bi oberučke prihvatili pred sam početak sezone. Imali su svoju šansu i da osvoje titulu, ali im to nije pošlo za rukom, bolji su bili Arsenal i šampion Lester. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ipak, navijači se raduju igranju u Ligi šampiona, a oduševiće ih vest da će igrati na "Vembliju".

"Vajt Hart Lejn" dogodine gubi 4 hiljade mesta zbog radova na novom stadionu koji će biti odmah do pomenutog "Lejna", pa samim su Sparsi morali da potraže novo mesto gde će igrati utakmice LŠ.

"Vembli" je fantastično rešenje, ima 90 hiljada mesta, nalazi se u Londonu i svakako da navijači Totenhema jedva čekaju da krene Liga šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI DOM U LIGI ŠAMPIONA: Totenhem gosti evropske velikane na ‘Vembliju’

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2016

Fudbaleri Totenhema igraće na Vembliju kao domaćini u utakmicama Lige šampiona naredne sezone, objavio je danas londonski klub.. . Ekipa Maurisija Poketina samo za utakmice u Evropi premestiće se na Vembli, dok će domaća takmičenja igrati na svom Vajt Hart Lejnu.. “Prezadovoljni smo što ćemo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.