Tošićev Bešiktaš postavlja rekorde

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošićev Bešiktaš postavlja rekorde

Sjajni napadač Bešiktaša Čenk Tosun izrazio je želju da njegov tim u osmini finala Lige šampiona izvuče minhenski Bajern.

Prvak Turske "prošetao" se kroz Grupu G sa 14 bodova i sinoćnim trijumfom u Lajpcigu rezultatom 2:1 potvrdio prvo mesto.

- Moramo da nastavimo u istom ritmu ovaj uspon. Nije mi bitno koga ćemo dobiti u narednoj fazi jer su svi najbolji klubovi tu, ali bi duel >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Bajernom bio jedinstven - rekao je Tosun novinarima posle utakmice u Nemačkoj.

Bešiktaš, za koji sa velikim uspehom igra Duško Tošić, ove sezone srušio je nekoliko turskih rekorda u grupnoj fazi Lige šampiona jer je postao jedini tim koji sa prvog mesta ide dalje, osvojio je najviše bodova i postigao najviše golova (11), jedini koji je neporažen i sa najviše ostvarenih pobeda (četiri).

Sada za narednog rivala može da dobije Bajern, Bazel, Čelsi, Juventus, Sevilju, Šahtjor i branioca trofeja Real Madrid.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tošićev Bešiktaš postavlja rekorde: Želimo Bajern

Izvor: B92, 07.Dec.2017

Napadač Bešiktaša Dženk Tosun izrazio je želju da njegov tim u osmini finala Lige šampiona izvuče minhenski Bajern. "Moramo da nastavimo u istom ritmu ovaj uspon. Nije mi bitno koga ćemo dobiti u narednoj fazi jer su svi najbolji klubovi tu, ali bi duel sa Bajernom bio jedinstven", rekao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.