Toni Adams ne razmišlja o otkazu

Izvor: B92, 02.Feb.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Adams ne razmišlja o otkazu

Trener engleskog fudbalskog premijerligaša Portsmuta Toni Adams izjavio je danas da nije zabrinut za svoj posao.

Adams je u klub došao u oktobru prošle godine, nakon što je Hari Rednap prešao na klupu Totenhema, a mediji spekulišu da su vlasnici kluba nezadovoljni zbog slabih rezultata ekipe. Portsmut je u prošlom kolu izgubio od Fulama sa 3:1 i tako zabeležio 10. poraz u sezoni i zauzima 16. mesto na tabeli engleskog šampionata. Trener Adams ipak ne misli da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ugrožen posao na "Fraton parku".

"Ne plašim se za svoju budućnost, u ovom trenutku sve je dobro. U fudbalu se sve brzo dešava, ali ovde sam tek tri meseca. Siguran sam da će me obavestiti kada im budem dosadio", rekao je Adams.

Adams je dodao i da će ostati u klubu sve dok ga ne otpuste.

"Mislim da i vlasnici razumeju da su poslednja dva meseca bila teška, na terenu i van njega. Neću da pobegnem, biću u klubu dok me ne otpuste. To je fudbal, ne postižu se dobri rezultati za kratko vreme, ali volim fudbal i svaki minut proveden u fudbalu", dodao je on.

Trener Portsmuta rekao je da je trenerski posao sjajan iako je ponekad težak.

"Iskreno, supruga želi da budem kod kuće i to samo kako bih čuvao decu. On želi da ja sutra dobijem otkaz, ali nažalost ja volim moj posao i nastaviću da radim. Trenerski posao je privilegija, to je fantastičan posao, čak i kada je težak", smatra Adams.

Toni Adams je igračka legenda fudbalskog kluba Arsenal. On je u londonskom klubu proveo 19 godina i za to vreme odigrao 504 utakmica u Premijer ligi i postigao 32 gola, zbog čega je dobio nadimak "Gospodin Arsenal".

Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 66 utakmica i postigao pet golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.