Tomić: Uz pomoć navijača, čvrsto verujemo da možemo do cilja

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Uz pomoć navijača, čvrsto verujemo da možemo do cilja

Trener Crvene zvezde je rekao da će hladna glava biti presudna za ishod majstorice finalne serije ABA lige sa ekipom Budućnosti.

- Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici, ali smo već u potpunosti okrenuti onome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja. Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunsku koncentraciju 40 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << minuta, hladne glave, ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz njihovu pomoć, svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige - rekao je Tomić.

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac kaže da očekuje tešku utakmicu.

- Pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, svakako će nam mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za izazov - rekao je Davidovac.

Navijači će već od 16.30 moći  da se smeste u halu "Aleksandar Nikolić" otvaraju se u 16.30 časova, a utakmica je od 19 sati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tomić uoči majstorice: Pametno i hladne glave

Izvor: RTS, 21.Apr.2019

Trener Crvene zvezde Milan Tomić, pred majstoricu protiv Budućnosti, pozvao je svoje košarkaše da budu smireni i hladne glave odigraju odlučujući meč za titulu ABA lige i plasman u Evroligu. . "Očekuje nas finalna utakmica,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.