Terzić Vazuri: Išamaraću te!

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić Vazuri: Išamaraću te!

Do eksplozije fitilja došlo je kada se poteglo pitanje broja stranaca u srpskom fudbalu Skandal na redovnoj sednici Zajednice Superlige i Prve lige Srbije. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić psovao je i pretio delegaciji Partizana koju je predvodio Miloš Vazura.- Je*aću vam ja majku. Platićete mi za sve ovo. Išamaraću te – bile su reči kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zvezdan Terzić obratio Vazuri na sednici.O svemu tome je detaljnije pričao Vazura.- Zgranut sam ponašanjem Terzića jer predstavlja veliki klub. Vređao me je, psovao, pretio, i meni i ostalim čelnicima Partizana, govoreći sve najružnije, a na kraju je pokušao i fizički da se obračuna sa mnom - naveo je Vazura u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.Vazura je takođe naveo da je bilo "30 svedoka" i da su "svi bili zgranuti ponašanjem" Terzića.- Nisam želeo da odgovorim jer ja na Skupštini zajednice Super lige ne predstavljam sebe, već Partizan. Nije mi padalo na pamet da ugrozim integritet kluba nekim nepromišljenim postupkom. Za sve što kažem postoji 30 svedoka, spreman sam ako je potrebno, da se suočim sa Zvezdanom Terzićem u bilo kom TV duelu - naveo je Vazura.Potom se oglasio i Zvezdan Terzić koji je sve to demantovao uz objašnjenje da Vazura "ovim lažima želi da opravda svoj neuspeh na glasanju i da odvuče medijsku pažnju sa uspeha Zvezde na pomenutom glasanju".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDLOG ZVEZDE USVOJEN I PROSLEĐEN IO FSS: Više stranaca od leta 2020?

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019

Rasprava na ovu temu je bila konstruktivna, stav je da nema smetnji da se broj stranaca uveća jer smo svesni globalizacije u fudbalu i trendova, a kakvu će odluku doneti IO FSS, videćemo - kaže Lazović za "Novosti" SKUPŠTINA Zajednice superlige i Prve lige Srbije je sa 25...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.