Izvor: RTS, 28.Sep.2022, 12:40

Teodosić zbog povrede propušta start sezone

Srpski košarkaš Miloš Teodosić propustiće start sezone zbog povrede, izjavio je trener Virtusa Serđo Skariolo.
Plejmejker Virtusa je protekle sezone u nekoliko navrata imao povrede kolena, skočnog zgloba i potkolenice posle kojih se uspešno oporavio posle nekoliko nedelja pauze, ali izgleda da nije kraj zdravstvenim nevoljama Teodosića.

"Teodosić ima problem, povredio je kuk. To je problem sa kojim se tradicionalno mučio početkom sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << On je poseban igrač i može da se vrati u tim samo kada se u potpunosti oporavi i fizički pripremi. Ne želimo da rizikujemo ni sa kim, a pogotovo ne sa njim.", rekao je Skariolo, a prenose italijanski mediji.
Još je nepoznato koliko će dugo Teodosiću biti potrebno da se oporavi i ponovo vrati na parket ali je izvesno da će propustiti početak nove sezone.
Doskorašnji kapiten reprezentacije Teodosić je "odmarao" ovog leta, nakon što je selektor Srbije Svetislav Pešić odlučio da ga ne uvrsti na spisak putnika za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.