Izvor: RTS, 17.Jul.2020, 15:24

"Taksista" Pogba vozi Matića na ručak

Atmosfera u redovima Mančester junajteda posle pauze izazvane koronavirusom je na veoma visokom nivou. Odličnu saradnju na terenu, vezni tandem Matić-Pogba preneo je i van njega.
Dolazak Bruna Fernandeša, oporavak Pola Pogbe i odlična forma u kojoj se nalaze Antoni Marsijal i Markus Rašford, doneli su "crvenim đavolima" veliki broj bodova u poslednjih nekoliko mečeva i samim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tim borbu za mesto na tabeli koje vodi u Ligu šampiona.

Odlična atmosfera vlada u timu iz Mančestera, što potvrđuje i snimak srpskog reprezentativca Nemanje Matića.
Iskusnog srpskog vezistu na ručak je odvezao "taksista" Pol Pogba, koji je potom u šali zatražio potpisan dres svog saigrača.
Na dva kola do kraja Premijer lige ekipa Mančester junajteda nalazi se na petoj poziciji sa 62 boda, isto koliko ima i četvrtoplaisrani Lester, dok je Čelsi na trećoj poziciji sa jednim bodom više.
Junajted i Lester sastaju se u poslednjem kolu u meču koji će, po svemu sudeći, odlučiti koja ekipa će ići u Ligu šampiona, a koja u Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POHVALIO SE: Matić ima LIČNOG vozača! Kada budete videli o kome se radi... Smeh do SUZA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Sklopili su dogovor...Veliko prijateljstvo vlada između asova Mančester junajteda, Nemanje Matića i Pola Pogbe. Vezisti Crvenih đavola su najzaslužniji za sjajne partije kluba sa Old Traforda, posle nastavka Premijer lige, ali su i van terena nerazdvojni, kada je reč o druženju...Matić je naučio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.