Tadić: Nadam se, jednog dana...

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nadam se, jednog dana...

Srpski reprezentativac Dušan Tadić ima jedinstvenu priliku da se upiše u listu igrača koji su dobili najveću čast od legendarnog Ajaksa.

Kreativni vezista je odigrao spektakularnu sezonu za tim iz Amsterdama, zbog čega je nagrađen novim sedmogodišnjim ugovorom.

Kako Tadić u novembru puni 31 godinu, njemu će 2023. godine biti omogućeno da izabere da li želi da nastavi sa profesionalnom karijerom ili bi pak da postane trener u Ajaksovom sistemu.

"Da, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to je plan... Voleo bih da budem trener posle kraja karijere. Videćemo, moram da idem korak po korak. Najvažnije je da sada ostvarimo dobre rezultate", rekao je Tadić.

On je istakao i da ne postoji bolje mesto za započinjanje trenerske karijere.

"Uvek sam voleo filosofiju Ajaksa, način razmišljanja... Zbog toga sam i ovde. Nadam se da će jednog dana, ako budem trener, moj tim igrati kao Ajaks", zaključio je Tadić.

Momak rođen u Bačkoj Topoli je učestvovao u čak 56 golova Ajaksa protekle sezone i bio je jedan od ključnih igrača u godini koja je krunisana duplom krunom i plasmanom u polufinale Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.