TUŽNA VEST: Preminuo je Milutin Ostojić

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 17:49

TUŽNA VEST: Preminuo je Milutin Ostojić

Klub se oprostio od njega dirljivim rečima.

Tužna vest stiže iz odbojkaškog sveta. Posle borbe sa opakom bolesti preminuo je Milutin Ostojić, saopštio je odbojkaški klub Laki Star iz Beograda.

Објава коју дели Lucky Star Volleyball (@luckystarvolleyball)

- Sa velikim bolom i tugom u našim srcima danas smo se oprostili od našeg Milutina Ostojića, jednog mladog momka koji je prethodnih sezona branio boje našeg kluba!

Važio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za najvedrijeg igrača i uvek je sa osmehom bodrio svoje saigrače. Nije se plašio ničega, borio se kako na terenu, tako i van njega. Nažalost poslednji meč sa opakom bolesti je izgubio, ali njegova dobrota i vedrina nastaviće da živi kroz sve nas!

Porodici izražavamo saučeśće i saosećamo se sa njihovim bolom!

A ti dragi naš Milutine putuj s andjelima, a mi te nikada nećemo zaboraviti! - stoji u objavi na zvaničnom instagram profilu OK Laki Star.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.