TOTALNA REKONSTRUKCIJA: Ajaks napušta DEVET igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 18:11

TOTALNA REKONSTRUKCIJA: Ajaks napušta DEVET igrača

Velike promene u Amsterdamu.

Holandski fudbalski klub Ajaks u junu će promeniti pola tima, pošto će se na transfer listi naći najmanje devet igrača, objavio je dobro upućeni list De Telegraf ("De Telegraaf").

- U junu će biti na prodaju čak devet od 13 igrača koje je prošlog leta doveo kasnije smenjeni sportski direktor Sven Mislintat - navodi renomirani dnevnik.

Kako je navedeno, višak su Josip Šutalo, Borna Sosa, Jakov Medić, Georgi Mikautadze, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karlos Forbs, Gaston Avila, Čuba Akpom, Benjamin Tahirović i Anton Gai, a od novih igrača na transfer-listu ne idu samo Sivert Mansverk, Diant Rama i Branko van den Bumen.

Ajaks je na kraju prošle sezone ostao bez dugogodišnjeg kapitena Dušana Tadića, kao i Dejvija Klasena i Mohameda Kudusa, a rezultati su ove sezone izuzetno loši. Klub je na petom mestu holandskog šampionata, sa čak 30 bodova manje od lidera i najljućeg rivala Fejenorda.

Ekipa je eliminisana iz Kupa Holandije od trećeligaša USC Herkulesa, a još uvek igra u Ligi konferencije, gde će posle 0:0 u prvom meču u četvrtak igrati revanš meč protiv Aston Vile u Birmingemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.