TBSL - Fener preboleo poraz u Beogradu

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TBSL - Fener preboleo poraz u Beogradu

Košarkaši Fenerbahčea su se vratili na pobedničke staze.

Nakon poraza u Beogradu od Crvene zvezde, puleni Željka Obradovića su u Ankari gostovali Turk Telekomu u okviru turske Super lige.

Gosti iz Istanbula su slavili sa 59:75.

Najbolji pojedinac Fenera iz "Arene" Nando De Kolo je bio na poštedi, pa je vicešampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turske sa 18 poena, sedam asistencija i pet skokova predovodio Kostas Slukas.

Pratili su ga Derik Vilijams sa 12 poena, 11 je dodao kapiten Mahmatoglu, dok su po 10 ubacili Nikola Kalini i Duverioglu. Solidan i Štima sa šest poena i osam uhvaćenih lopti.

U poraženom sastavu se istakao Ti Džej Kempbel sa 16 poena, 11 je dodao Nikolas Džonson, dok je dvocifren sa 10 poena bio i Ronald Hanter.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FENER IMA DVA LICA: U Evroligi je mala maca, ali je zato u Turskoj BESNI TIGAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 00:09

Nova pobeda ekipe Željka Obradovića...Košarkaši Fenerbahčea su u četvrtak doživeli poraz od Crvene zvezde u Evroligi, što im je bio drugi neuspeh u dva kola elitnog takmičenja, ali su zato samo dva dana kasnije nastavili pobednički niz u truskom šampionatu. Naime, puleni Željka Obradovića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.