Suspenzija za Grina!

Izvor: MVP.rs, 12.Jun.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspenzija za Grina!

Voriorsi si će biti oslabljeni u petom meču finala.

Ekipa Golden Stejta će u noći između ponedeljka i utorka imati prvu, od potencijalne tri, šansu da odbrani titulu u NBA ligi. Voriorsi vode u finalnoj seriji protiv Klivlenda sa 3-1, ali će u petom meču biti značajno oslabljeni. Za novu titulu će morati da se bore bez jednog od svojih najboljih igrača, Drejmonda Grina.

Naime, NBA liga je, nakon naknadnog gledanja snimka, krilnom centru dodelila nesportsku >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ličnu grešku prvog tipa (flagrant 1) zbog udaranja LeBrona Džejmsa u prepone na dva minuta i 48 sekundi pre kraja četvrte utakmice. Grin je tako došao do četvrte nesportske lične greške u plej-ofu, što automatski znači jedan meč suspenzije.

"Sistem akumuliranja poena za nesportsko ponašanje na terenu ima za cilj da eliminiše takve pojave u NBA ligi", rekao je Kiki VanDeVeg, potpredsednik za košarkaške operacije u Ligi, ovim povodom.

Za svoj udeo u incidentu LeBron Džejms je kažnjen tehničkom greškom.

Peta utakmica se igra u noći između ponedeljka i utorka, od tri sata posle ponoći, u "Orakl Areni".

(foto: Noah Graham / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.