Šumaher prebačen kući iz bolnice

Izvor: Prva.rs, 09.Sep.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher prebačen kući iz bolnice

Međutim, u saopštenju menadžmenta legendarnog Nemca se ističe da taj potez ne znači da je došlo do velikih promena u njegovom stanju.
Šumaher je odmah posle nesreće, koja se desila 29. decembra u Maribelu, bio smešten u bolnici u Grenoblu, a u junu je prebačen u Univerzitetsku kliniku u Lozani, pošto se probudio iz kome.
Porodica sedmostrukog šampiona Formule 1 u utorak je potvrdila da će 45-godišnji Šumaher oporavak nastaviti kod kuće u Švajcarskoj. 

S >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << obzirom na ozbiljne povrede koje je doživeo, napravljen je pomak tokom poslednjih nedelja i meseci. Dugačak put je, međutim, pred njim. Tražimo od svih da poštuju našu privatnost i ne bi trebalo pretpostaviti da je došlo do velikih promena u njegovom zdravstvenom stanju i da je to razlog za ovakav potez“, ističe se u saopštenju. 

U saopštenju se takođe ističe da nije bilo nikakvih velikih radova u kući zbog Šumaherovog stanja, pošto se o tome spekulisalo prethodnih meseci. 

Detalji o Šumaherovom stanju i dalje su nepoznati, a mnogi eksperti tvrde da će on ostati invalid do kraja života. Oni su još raniji upozorili sve Šumaherove navijače da se plaše najgore, kao i da je posle povreda kakve je on pretrpeo potpun oporavak nemoguć

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.